Installatie

Naast dat wij natuurlijk de kozijnen zelf maken en leveren, doen wij ook aan de installatie van kozijnen. Je kunt er zelf voor kiezen om de plaatsing door ons te laten doen of door een andere vakman, maar bij ons is het wel extra voordelig om alles door ons te laten doen.
Op deze manier bespaar je op kosten en omdat het onze producten zijn weten wij hier ook het beste mee om te gaan. Bovendien houden we jou persoonlijk, van A tot Z, op de hoogte van de gehele installatie van alle kozijnen en de productie.

Hoe gaan wij te werk?

Het eerste waar we mee beginnen is het vaststellen van jouw wensen en de situatie. Er is natuurlijk de mogelijkheid dat kozijnen moeten worden vervangen, maar het kan ook enkel en alleen om de plaatsing gaan. Daarnaast kan het zijn dat je specifieke wensen hebt waar wij rekening mee kunnen houden. Dit doen wij dan ook zoveel mogelijk en is het voor ons dus belangrijk om op de hoogte te zijn van het gehele plan.
Het op- en afmeten van de kozijnen. Dit houdt in dat we bij jou de afmetingen komen opmeten voor de kozijnen. Hiermee kunnen wij vervolgens aan de slag wat betreft de productie en het vaststellen van het gehele project.
Nu we op de hoogte zijn van de wensen, situatie en afmetingen gaan we aan de slag met het produceren van de kozijnen. Afhankelijk van het materiaal waarvoor je hebt gekozen kunnen we de kozijnen binnen 6 tot 10 weken leveren en plaatsen. Mocht de installatie door een ander worden geregeld, dan kan de levertijd 3 tot 8 weken zijn.
Als laatste stap rest alleen nog de plaatsing (en vervanging) van de kozijnen. Hierbij streven
we ernaar om binnen 1 dag, elk kozijn te hebben geïnstalleerd. Danzkij de eerdere stappen is dit zeer goed mogelijk en lukt dit bijna altijd. 

Op deze manier kun je dus snel genieten van jouw ideale kozijnen! Zonder velen dagen overlast.

Het kiezen van de juiste kozijnen kan hier bij ons van Kozijnstunt!

Maak snel een afspraak en zit binnen de kortste keren met het ideale
kozijnwerk thuis!

Uw resultaat

Topkwaliteit kozijn

Professioneel gezet

Gloednieuw kozijn